субота, 3. септембар 2016.

Одржан еколошки семинар ''Чувајући природу чувамо себе''

У најлепшој школи ваљевског краја, у најлепшем школском кабинету, са најбољим колективом на свету, одржан је најбољи семинар из Каталога стручног усавршавања за 2016/17. и 2017/18. годину под називом:
Чувајући природу чувамо себе-еколошко васпитање деце.

Дакле, да мало уозбиљим причу. Све осим овог дела ''одржан је најбољи семинар из Каталога стручног усавршавања за 2016/17. и 2017/18 '' је 100% тачно.

У ОШ''Драгољуб Илић'' у Драчићу, одржан је већ поменути програм стручног усавршавања.
Можда сам негде чула као народну мудрост (или сам сама измислила)  да је најтеже бити учитељ у свом селу. Тако сам помислила и пред почетак семинара да је најтеже одржати семинар у свом колективу. /(Убила ме трема).
Срећом, дивни људи из моје школе већ на самом старту показали су велико интересовање за тему, добру вољу за рад и изузетну креативност. Семинар се претворио у расадник еколошких идеја.  Колеге су показале спремност да најпре у еколошком васпитању крену од себе како би се позитивне навике пренеле и на све наше ученике.
Заједно смо направили одличан еко план чија нас реализација очекује већ од следеће недеље.
Али, не смем откривати више појединости да не бисте преписивали од нас.

























И ништа без лутака


РЕКЛИ СУ О СЕМИНАРУ








 ХВАЛА НА ПОДРШЦИ И САРАДЊИ ДРАГЕ КОЛЕГИНИЦЕ И КОЛЕГЕ!

1 коментар:

Jelena Mandić је рекао...

Divno je kada zažive teme koje su korisne u svakodnevnom životu dece, a i odraslih. Sjajan autor seminara, Lucija Tasić, koji ima iskustva i uspeha na polju stručnog usavršavanja, može da pruži samo najbolje, a to i potvrdjuju komentari kolega učesnika. Iskreno se nadam susretu i druženju u našoj školi! :-)