субота, 5. новембар 2016.

Реализован семинар ''Чувајући природу чувамо себе'' у Бранковини

Бранковина- ни мањег места ни богатије историје и културно историјских знаменитости.
Увек је радо посећујем. Овог пута посета је била радна. 
4. новембра 2016. у пространој школској згради ОШ ''Прота Матеја Ненадовић'' која одише редом и чистоћом, реализован је програм стручног усавршавања ''Чувајући природу чувамо себе-еколошко васпитање деце.'' 
Колеге из Бранковине дочекале су нас срдачно и били су прави домаћини који су допринели да се осећамо лепо у њиховој школи. Заинтересовано су радили иако им није било лако да последњи радни дан у недељи проведу до вечерњих сати у школи.
Без обзира на то, били су добро расположени, добро мотивисани за рад, радили ефикасно, тачно, креативно. Имају поприлично искуство у еколошком раду и васпитању деце. Већина учитеља као изборни предмет предаје чуваре природе. Учитељ Горан Стојановић посадио је и еко башту са својим ученицима у којој расте кикирики.
Задовољни су што су своја искуства обогатили новим идејама. Високо су оценили рад на семинару, а нису штедели ни коментаре.
Хвала директорки школе Милици Остојић на одличној организацији и гостопримљивости! Хвала свим клегама на сарадњи и љубазности!


Предивна учионица 7. разреда била је место где смо радили.







Биста чувеног Проте Матеје Ненадовића



Предиван портрет наше песникиње краси канцеларију директорке Милице.


Слика на зиду. Носталгија... Да се не заборави ово возило које је обележило детињство моје генерације. Предивно!








Утисци колега о семинару










Нема коментара: