уторак, 7. фебруар 2017.

Реализован семинар ''Учење у амбијенту је најпродуктивније на свету'' у Сопоту

06. фебруара 2017. године у ОШ''Јелица Миловановић'' у Сопоту реализован је програм стручног усавршавања ''Учење у амбијенту је најпродуктивније на свету.'' Учесници програма били су наставници предметне и наставници разредне наставе, стручна служба и директор школе Ратко Борикић.
Реализатори програма:Маријана Тешић, Санела Крстић, Лидија Виденовић и Луција Тасић.


Искуства ове групе у примени амбијенталне наставе су била различита, али идеје које су учесници дали у завршној радионици била су оригинална и добра. Сви су ''заблистали'' у решавању педагошких ситуација које су на духовит начин представили али на прави начин решили. Било је задовољство упознати и радити са колегама из ове школе.
Захваљујем директору школе Ратку Борикићу на гостопримљивости и доброј организацији.





















Креативна наставница енглеског  језика Маријана Тешић, једна од реализаторки програма, пленила је шармом, али и бриљантним презентовањем  примера добре праксе који су урађени на оригиналан начин у изванредним амбијентима.


Лепо је имати наследницу у учитељском послу. Млада колегиница и суграђанка Санела Крстић, перспективна и амбициозна учитељица корача зналачки, крупним корацима кроз нашу професију.
Волим ентузијазам младих колегиница Маријане и Санеле и оптимизам који шире.
Има наде за нашу струку поред оваквих младих људи.


Нема коментара: