петак, 21. април 2017.

Реализован семинар у Поћути

21. априла 2017. године у ОШ''Здравко Јовановић'' у Поћути (Ваљево), реализован је програм стручног усавршавања ''Чувајући природу чувамо себе-еколошко васпитање деце.''
Присутни су били учитељи, наставници, један васпитач, школски педагог и директор школе Владан Вујић.
Иако смо сви били затечени снегом овог априлског дана а неки учитељи и наставници морали су да допутују из удаљених места, програм је успешно реализован захваљујући искуствима и преданом раду чланова овог колектива.
За беспрекорну организацију захваљујемо директору школу Владану Вујићу који је дуги низ година на челу овог колектива (што говори о његовом квалитету), а за сарадњу и добру атмосферу захваљујемо свим учесницима семинара.
Ова школа има доста еколошких активности,тако да је наша препорука да свој рад још мало обогате и употпуне новим идејама, а потом да аплицирају за чланство у међународном пројекту Еко школе, јер обективно имају услове за то. Под тим условима превасходно мислим на људске ресурсе ( заинтересован колектив и њихов квалитетан рад) , живописнан крај и нетакнута природа коју као такву треба сачувати, летњуа учионица која је сан нас учитеља који је немамо, добра сарадња са родитељима и и још много тога.














Нема коментара: